EU kvalitet för yrkesfolk och hemmaproffs

Varukorgen är tom

Förbrukningsmaterial för din verkstad

Vårt förbrukningsmaterial på Smart Verkstad omfattar allt du behöver för att hålla din professionella verkstad i toppskick. 

Vi erbjuder ett brett utbud av bland annat bilvårdsprodukter, kemikalier och oljor samt tork- och tvättmaterial för att underlätta din vardag. När det kommer till bilvårdsprodukter hittar du allt från rengöringsmedel för exteriör och interiör till polermedel och vax för att ge fordonen en skinande finish. Våra kemikalier och oljor är av högsta kvalitet och utformade för att hålla fordonen i bästa skick och förlänga deras livslängd. För att hålla arbetsmiljön ren och hygienisk erbjuder vi ett stort utbud av tork- och tvättmaterial, inklusive pappershanddukar, rengöringsdukar och trasor, samt olika typer av medel. Vi vet att kvalitet och pålitlighet är avgörande för en smidig och effektiv verkstad. Därför strävar vi efter att erbjuda förbrukningsmaterial från pålitliga tillverkare som levererar en hög standard. 

Utforska vårt sortiment av förbrukningsmaterial och upptäck fördelarna med att ha allt du behöver på ett ställe. Med våra produkter kan du fokusera på ditt arbete och ge dina kunder den bästa servicen.

HEM / FÖRBRUKNINGSMATERIAL

Kontakta oss för personlig service

Gå med i vårt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet för våra bästa erbjudanden och nyheter!

KONTAKTA OSS

 073-955 88 18

 info@smartverkstad.se

 Norra Gyllegatan 20, 784 35, Borlänge

 Org.nr: 559242-2447

FÖLJ OSS

  Facebook

  Instagram

BETALA ENKELT MED

Säker betalning med val av kort, faktura och leasing för privatpersoner och företag.

Copyright 2022 © Smart Verkstad AB  |  Sitemap  |  Cookies

Powered by SitesmartQ