EU kvalitet för yrkesfolk och hemmaproffs

Varukorgen är tom

MC lyft - Pålitlig och stark

Liten och smidig för mindre fordon så som MC, moped & åkgräsklippare

MC lyft, även känd som motorcykellyft, är en oumbärlig enhet för reparation, service och underhåll av motorcyklar. Vid användning av en MC lyft kan du enkelt höja upp motorcykeln och få tillgång till dess undersida, vilket annars kan vara svårt att nå. Utöver att passa motorcyklar är dessa lyftar också lämpliga för mindre fordon såsom mopeder och åkgräsklippare.

På Smart Verkstad erbjuder vi olika typer av MC lyftar för att möta olika behov. Vi förstår vikten av att ha en pålitlig och robust MC lyft i varje verkstad. Därför har vi noggrant valt ut lyftar av hög kvalitet som kommer att göra ditt arbete smidigare och mer effektivt. Våra MC lyftar är utformade för att vara användarvänliga och säkra. De är konstruerade med starka material och stabila plattformar för att kunna hantera tyngden och dimensionerna hos olika motorcyklar. Med enkel manövrering och justerbarhet kan du enkelt anpassa lyften till rätt höjd och position för att utföra service och reparationer med lätthet. 

HEM / FORDONSLYFTAR / MC Lyft

MC lyft - Våra Lyftar för motorcykel

Breddningssats för ATV - Passar RP-MHB700

Lagerstatus-ikon

Leverans ca 2 veckor

8 691

SEK

(exkl. moms)

Hydraulisk motorcykellyft 360 kg

Lagerstatus-ikon

Leverans ca 2 veckor

12 490

SEK

(exkl. moms)

Hydraulisk motorcykellyft 560 kg

Lagerstatus-ikon

Leverans ca 2 veckor

16 490

SEK

(exkl. moms)

Motorcykellyft 700 kg Professionell - 230 V

Lagerstatus-ikon

Leverans ca 2 veckor

26 821

SEK

(exkl. moms)

Motorcykellyft 700 kg Professionell - Luft

Lagerstatus-ikon

Leverans ca 2 veckor

22 392

SEK

(exkl. moms)

MC lyft som sparar dig både tid och pengar

En MC lyft är inte bara ett praktiskt verktyg för mekaniker, utan den underlättar också för ägare av motorcyklar. Genom att använda en lyft kan motorcyklister själva utföra mindre underhållsarbete och inspektioner utan att behöva söka professionell hjälp. Detta sparar både tid och pengar samt ger ägarna en ökad kontroll över sin motorcykel. Oavsett om du driver en professionell verkstad eller är en entusiastisk motorcyklist som älskar att ta hand om din egen cykel, kommer en MC lyft från Smart Verkstad att vara en ovärderlig tillgång. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser för att möta dina behov och öka effektiviteten i din verksamhet. Vi är dedikerade att tillhandahålla pålitliga verktyg och utrustning för att underlätta ditt arbete och ge dig en överlägsen kundupplevelse. Vårt team står redo att hjälpa dig med dina frågor och guida dig mot rätt val av MC lyft. Ge din verkstad eller ditt hobbygarage en uppdatering med en MC lyft från Smart Verkstad och ta dina motorcykelreparationer till en ny nivå av bekvämlighet och effektivitet! 

En MC lyft kan användas för en mängd olika ändamål

En MC-lyft är en mångsidig och praktisk enhet som möjliggör en mängd olika användningsområden för reparation, underhåll och anpassning av motorcyklar. Här är några exempel på hur en MC-lyft kan underlätta ditt arbete:

  • En MC lyft möjliggör enkel åtkomst till motorcykelns undersida, vilket underlättar för reparationer och underhållsarbete. Genom att höja upp motorcykeln på en lyft kan du enkelt komma åt motor, avgassystem, bromsar, kedjor och andra komponenter som kräver regelbunden service och justering. 
  • Byta olja är en viktig del av motorcykelns underhåll. En MC lyft gör det möjligt att höja upp motorcykeln och placera en uppsamlingsbehållare under motorn för att enkelt tömma den gamla oljan och fylla på med ny. 
  • Att byta däck eller reparera dem blir mycket enklare med hjälp av en MC lyft. Genom att lyfta upp motorcykeln kan du enkelt demontera och montera däck samt utföra eventuella reparationer eller balansering.
  • För motorcykelentusiaster som gillar att anpassa och modifiera sina cyklar, är en MC lyft oumbärlig. Genom att lyfta upp motorcykeln kan du lättare komma åt och installera olika komponenter såsom avgassystem, styren, sadlar, belysning och mycket mer.
  • Genom att höja upp motorcykeln på en lyft får du en bättre överblick över cykeln och dess olika komponenter. Det gör det enklare att utföra inspektioner och diagnostik för att upptäcka eventuella problem eller brister i tid. 

En MC lyft är inte bara användbar i professionella verkstäder utan också för entusiastiska motorcyklisters egna garage. Den ger möjlighet till enklare och säkrare arbetsförhållanden och sparar tid och energi. På Smart Verkstad erbjuder vi pålitliga och högkvalitativa MC lyftar som är konstruerade för att möta de krav som ställs inom fordonsindustrin. Vi strävar efter att ge våra kunder verktyg som underlättar deras arbete och ökar effektiviteten. Så oavsett om du driver en professionell verkstad eller är en passionerad motorcyklist, kommer en MC lyft från Smart Verkstad att vara en värdefull investering för att underlätta dina motorcykelreparationer och underhållsarbeten. Utforska vårt sortiment idag och ta steget mot en smidigare och mer bekväm hantering av dina motorcyklar!

Kontakta oss för personlig service

Gå med i vårt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet för våra bästa erbjudanden och nyheter!

KONTAKTA OSS

 073-955 88 18

 info@smartverkstad.se

 Norra Gyllegatan 20, 784 35, Borlänge

 Org.nr: 559242-2447

FÖLJ OSS

  Facebook

  Instagram

BETALA ENKELT MED

Säker betalning med val av kort, faktura och leasing för privatpersoner och företag.

Copyright 2022 © Smart Verkstad AB  |  Sitemap  |  Cookies

Powered by SitesmartQ