EU kvalitet för yrkesfolk och hemmaproffs

Varukorgen är tom

2-Pelarlyft för både bilverkstaden och garaget

2-Pelarlyft med en hög lyftkapacitet

På Smart Verkstad erbjuder vi kraftfulla 2-pelarlyftar som är konstruerade för att klara av höga lyftkapaciteter och ge en pålitlig och säker lyftning av fordon. Våra 2-pelarlyftar är utrustade med trippelförlängbara symmetriska stödarmar, vilket gör att ingen del av fordonet någonsin är utom räckhåll. Oavsett om du behöver lyfta en enkel småbil, en medelstor SUV eller till och med en stor skåpbil, så kan du lita på att en 2-pelarlyft från oss klarar av uppgiften. Vi erbjuder olika lastkapaciteter för att möta dina specifika behov, så att du kan lyfta och arbeta med olika typer av fordon utan problem. Med en 2-pelarlyft från Smart Verkstad kan du vara säker på att du har den kraft och flexibilitet som behövs för att hantera olika typer av fordon på ett säkert samt professionellt sätt.

HEM / FORDONSLYFTAR / Pelarlyft / 2-pelarlyft

Våra 2-pelarlyftar

2-pelarlyft RP-Tools - 3.2 ton

Lagerstatus-ikon

Leverans ca 2 veckor

39 992

SEK

(exkl. moms)

2-pelarlyft RP-Tools - 4 ton

Lagerstatus-ikon

Tillfälligt slut (åter 2024-08-31)

42 992

SEK

(exkl. moms)

2-pelarlyft RP-Tools - 4.0 ton - 5m

Lagerstatus-ikon

Leverans ca 2 veckor

53 703

SEK

(exkl. moms)

2-Pelarlyft RP-Tools 5,0 ton

Lagerstatus-ikon

Leverans ca 2 veckor

64 291

SEK

(exkl. moms)

2-Pelarlyft RP-Tools, Justerbar - (Variationer)

Lagerstatus-ikon

Leverans ca 2 veckor

44 366

SEK

(exkl. moms)

2-Pelarlyft Spindellyft - 3,2 ton - Ravaglioli

Lagerstatus-ikon

Måste beställas

66 392

SEK

(exkl. moms)

2-Pelarlyft Spindellyft - 3,5 ton med Basram - (Za

Lagerstatus-ikon

Leverans ca 2 veckor

60 590

SEK

(exkl. moms)

2-Pelarlyft, AMI - 3,0 ECO LINE

Lagerstatus-ikon

Måste beställas

Pris på begäran

2-Pelarlyft, AMI 3,6 CLASSIC

Lagerstatus-ikon

Måste beställas

Pris på begäran

2-Pelarlyft, AMI 4,0 PREMIUM

Lagerstatus-ikon

Måste beställas

Pris på begäran

2-Pelarlyft, AMI 4,0 VARIANT

Lagerstatus-ikon

Måste beställas

Pris på begäran

2-Pelarlyft, AMI 5,5 VAN

Lagerstatus-ikon

Måste beställas

Pris på begäran

2-Pelarlyft, AMI 6,5 BUSS

Lagerstatus-ikon

Måste beställas

Pris på begäran

2-Pelarlyft, AMI 8,0 BUSS

Lagerstatus-ikon

Måste beställas

Pris på begäran

2-pelarlyft med flexibilitet

Med våra 2-pelarlyftar får du inte bara den kraft och stabilitet som behövs för att lyfta tunga fordon, utan också den flexibilitet som krävs för att nå alla delar av fordonet. De trippelförlängbara symmetriska stödarmarna ger dig möjlighet att justera lyftpunkterna och anpassa lyften efter fordonets storlek och vikt. Detta innebär att du kan arbeta på fordonets underrede, hjulupphängning, bromssystem och andra komponenter med lätthet och precision.
På Smart Verkstad är vår främsta prioritet att erbjuda högkvalitativa verktyg och utrustning som möter de stränga kraven inom fordonsindustrin. Våra 2-pelarlyftar är inget undantag. De är tillverkade med fokus på kvalitet, hållbarhet och säkerhet för att ge dig en pålitlig och säker arbetsmiljö. Så oavsett om du driver en professionell verkstad eller behöver en 2-pelarlyft för ditt eget garage, kan du lita på våra produkter för att möta dina behov. Utforska vårt sortiment av 2-pelarlyftar idag och ta steget mot en effektivare och mer bekväm hantering av dina lyftningar och reparationsarbeten. 

Fördelar med en 2-pelarlyft

Utöver den höga lyftkapaciteten och den trippelförlängbara designen, erbjuder våra 2-pelarlyftar från Smart Verkstad ytterligare fördelar som gör dem till en utmärkt investering för verkstäder och fordonsentusiaster:

  • Med en 2-pelarlyft kan du snabbt och effektivt lyfta fordonet för att komma åt undersidan och genomföra nödvändiga reparationer eller underhållsåtgärder. Det sparar värdefull tid och gör att du kan slutföra arbetsuppgifterna snabbare. 
  • Våra 2-pelarlyftar är utformade för att vara anpassningsbara och kan användas med olika typer av fordon. Oavsett om det är en liten personbil, en SUV eller en skåpbil, kan du enkelt justera lyftarmarnas placering för att passa fordonets storlek och vikt. 
  • Eftersom våra 2-pelarlyftar inte har fasta pelare, får du en fri arbetsyta runt fordonet. Det ger dig möjlighet att komma åt olika delar av fordonet utan att bli hindrad av pelare eller begränsningar. Detta är särskilt fördelaktigt för mindre verkstäder eller garage där utrymmet kan vara begränsat. 
  • Våra 2-pelarlyftar är konstruerade med fokus på stabilitet och säkerhet. De är utrustade med säkerhetsfunktioner som säkerställer att fordonet är stadigt och säkert under lyftningen. Det ger dig förtroende och trygghet när du arbetar med att lyfta och utföra arbete på fordonet. 

Våra 2-pelarlyftar är tillverkade av högkvalitativa material som är avsedda att hålla länge. De är byggda för att klara av tunga belastningar och är konstruerade för att tåla påfrestningar samt daglig användning i en verkstads- eller garagemiljö. Våra 2-pelarlyftar är en tillförlitlig och mångsidig lösning för lyftning av fordon, de erbjuder fördelar som tidsbesparing, flexibilitet, arbetsutrymme, stabilitet och hållbarhet. På Smart Verkstad strävar vi alltid efter att erbjuda högkvalitativa verktyg och utrustning som underlättar ditt arbete och ökar effektiviteten. Utforska vårt sortiment av 2-pelarlyftar idag och ta steget mot en smidigare och mer bekväm hantering av dina lyftningar och reparationsarbeten.

Se hela vårt sortiment av Pelarlyft

Kontakta oss för personlig service

Gå med i vårt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet för våra bästa erbjudanden och nyheter!

KONTAKTA OSS

 073-955 88 18

 info@smartverkstad.se

 Norra Gyllegatan 20, 784 35, Borlänge

 Org.nr: 559242-2447

FÖLJ OSS

  Facebook

  Instagram

BETALA ENKELT MED

Säker betalning med val av kort, faktura och leasing för privatpersoner och företag.

Copyright 2022 © Smart Verkstad AB  |  Sitemap  |  Cookies

Powered by SitesmartQ