Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

EU kvalitet för yrkesfolk och hemmaproffs

Varukorgen är tom

4-pelarlyft för hemmaproffset & bilverkstaden

4-pelarlyft för service av tungt fordon

På Smart Verkstad är vi stolta över att erbjuda de nya elektrohydrauliska 4-pelarlyftarna i B2-serien från RP-TOOLS. Dessa lyftar är utformade för att möta de höga kraven inom lyftteknik och sätter en ny standard inom branschen.

Den elektrohydrauliska designen på våra 4-pelarlyftar kombinerar det bästa av båda världar. Med den elektriska kraften och hydrauliska systemet får du en effektiv och pålitlig lyftning av tunga fordon. Lyften är utrustad med helautomatisk upplåsning av säkerhetsspärrarna, vilket ökar säkerheten och effektiviteten under lyftprocessen. 

HEM / FORDONSLYFTAR / Pelarlyft / 4-pelarlyft

Våra 4-pelarlyftar

4-Pelarlyft RP-Tools - 4,2 ton

Lagerstatus-ikon

Leverans ca 2 veckor

71 192

SEK

(exkl. moms)

4-Pelarlyft RP-Tools - 6,4 ton

Lagerstatus-ikon

Leverans ca 2 veckor

85 592

SEK

(exkl. moms)

4-Pelarlyft Weber - 12 ton

Lagerstatus-ikon

Leverans ca 2 veckor

239 992

SEK

(exkl. moms)

4-Pelarlyft, För hjulinställning - 4,2 ton

Lagerstatus-ikon

Leverans ca 2 veckor

86 392

SEK

(exkl. moms)

4-Pelarlyft, För hjulinställning - 6,4 ton

Lagerstatus-ikon

Leverans ca 2 veckor

102 392

SEK

(exkl. moms)

Fördelar med en 4-pelarlyft

En av de främsta fördelarna med våra 4-pelarlyftar är den energibesparande driften. Genom att använda den elektrohydrauliska tekniken minskas energiförbrukningen jämfört med traditionella lyftsystem. Detta leder inte bara till lägre driftskostnader utan också till en mer miljövänlig och hållbar drift. Lågt ljud är också en viktig egenskap hos våra 4-pelarlyftar. Den avancerade konstruktionen och kvaliteten på materialen minskar ljudnivån under lyftningen, vilket ger en tystare arbetsmiljö för verkstaden och minskar störningar för både användare samt omgivning. Ekonomisk drift är en annan fördel med våra 4-pelarlyftar. Den elektrohydrauliska tekniken ger en effektiv och snabb lyftning, vilket sparar tid och ökar produktiviteten i verkstaden. Dessutom är lyftarna konstruerade för att vara hållbara och kräva minimalt underhåll, vilket minskar driftskostnaderna och förlänger deras livslängd. Våra 4-pelarlyftar är perfekta för service och underhåll av tunga fordon, inklusive lastbilar, skåpbilar och andra stora fordon. De kan hantera höga lyftkapaciteter och ger en stabil samt säker lyftning av dessa fordon. På Smart Verkstad strävar vi alltid efter att erbjuda verktyg och utrustning som möter de högsta kraven på kvalitet, prestanda och användarvänlighet, våra 4-pelarlyftar är inget undantag. Utforska vårt sortiment idag och upptäck fördelarna med att investera i en elektrohydraulisk 4-pelarlyft för en effektiv och pålitlig service av tunga fordon. 

Se hela vårt sortiment av Pelarlyft

Kontakta oss för personlig service

Gå med i vårt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet för våra bästa erbjudanden och nyheter!

KONTAKTA OSS

 073-955 88 18

 info@smartverkstad.se

 Norra Gyllegatan 20, 784 35, Borlänge

 Org.nr: 559242-2447

FÖLJ OSS

  Facebook

  Instagram

BETALA ENKELT MED

Säker betalning med val av kort, faktura och leasing för privatpersoner och företag.

Copyright 2022 © Smart Verkstad AB  |  Sitemap  |  Cookies

Powered by SitesmartQ